Merhaba arkadaşlar, Facebook hesabınızı kalıcı olarak tamamen kapatmak istiyorsanız doğru sayfadasınız. Facebook hesabınızı tamamen kapattıktan sonra siz veya başkası tarafından hesabınıza hiç bir şekilde erişim olmayacak. Hesabınızı tamamen silmek istemiyorsanız Facebook Hesap Dondurma başlığındaki anlatımdan yararlanarak hesabınızı dondurabilirsiniz.
İşleme başlamadan önce tekrar hatırlatmak istiyorum, bu işlemden sonra hiç bir şekilde geri dönüş söz konusu değil. Ayrıca sahibi olduğunuz sayfa ve grupların sizden başka yöneticileri yoksa onların da tamamen silineceklerini unutmayın.

Son uyarılarımızı yaptıktan sonra Facebook hesabınızı nasıl tamamen sileceğinizianlatmaya başlayabilirim. Öncelikle Facebook Genel Hesap Ayarları‘na giriyoruz. Genel Hesap Ayarları sayfasını bulamadıysanız buraya tıklayabilirsiniz. Doğrudan Facebook Genel Hesap Ayarı sayfasına yönlendirileceksiniz.

Bu sayfadan dilerseniz Facebook verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz. Facebook verilerinizde bugüne kadar yaptığınız her şeyi bulabilirsiniz. Yedeklemek isteyenler için Facebook’un sunduğu bir hizmettir. Facebook verilerinizin kopyasını indirmeden hesabınızı tamamen silmek için önce BURAYA tıklayın sonra da açılan onay penceresinden“Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.
Tebrikler! Yukarıdaki basit adımları yerine getirdiğinizde Facebook hesabınızı tamamen silmiş olacaksınız.
186 Okunma 07 May 2014

Yorumlar


Sen de Yorumla!