Android telefonunuza  Gmail hesabınıza Picasa albümü ve Google+ fotoğrafları aktif ise senkronizasyon işleminde buraya ekli olan fotoğraflar telefonunuza geri yüklenecek.  Bu fotoğrafları galeriden silmek istediğinizde de sil komutu ile silemiyorsunuz. Bu fotoğrafları iki farklı işlem ile kaldırabilirsiniz.
1-)  Android telefonunuzdan;
Google4 veya Picasa hangisinden resimleri kaldırmak istiyorsanız önce o hesaba web üzerinden giriş yapın ve silmek istediğinizi fotoğrafları web üzerinden silin. Daha sonra hesaplar>senkronizasyon>google hesapları> burada kurulu olan gmail hesabınızı seçin> gelen seçeneklerden hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web kısmındaki kutucuklardaki işaretleri kaldırın ve senkronizasyonu çalıştırın. Bu şekilde resimler galerinden silinmiş olacak. Eğer silinmez ise ikinci seçeneği uygulamanız gerekli.
NOT: telefonunuz ilk kurulum yaptığınız anda gmail hesabınızda senkron ayarlarından hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web senkronizasyonunu kapatırsanız fotoğraf galeriye yüklenmez.
2-) Ayarlardan Uygulama Yöneticisi>Hepsi>Galeri kısmındaki seçeneklerden veriyi sil ve Ön belleği boşalt işlemini yaparsanız galeriden silinmiş olacaklar.



243 Okunma 14 Şub 2014

Yorumlar

Yorumlar(3)
    • Adsız
      Adsız Temmuz 3, 2015

      çok basit bir yolu var.galeriye girin. Sola tıklayın.-Content to display- veya -Görüntülenecek içerik-ie basıp,-Picasa içeriği-nden çentiği kaldırın. Geçmiş olsun!


Sen de Yorumla!