Telefon dinleme yazılımları hakkında merak edilen bir çok soruyu sizler için bu yazımızda yanıtlamaya çalıştık, hem en çok merak edilen soruları hemde yanlış bilinen bilgileri  bir araya toplamaya çalıştık.

Soru 1: Telefon dinleme programları uzaktaki bir telefona sms yoluyla veya sadece telefonun numarasını bilerek yuklenebilirmi?
Cevap 1: Telefon dinleme programları uzaktan sms yoluyla veya diğer bir yontemle telefonu hiç ele almadan uzaktan yüklenemez. Bu tür programlar her nekadar olabilirsede şu anda dünya genelinde ve Türkiye de yasal olarak satışı olan hiç bir programda bu özellik yoktur.
Soru 2: Telefon dinleme programı satın alındığında süresiz olarak kullanılabilirmi?
Cevap 2: Telefon dinleme programları genel olarak en fazla 12 aylık lisanslarla satılan programlardır ve bu süre bitiminde lisansınızı yenilediğiniz sürece programı kullanmaya devam edebilirsiniz. Aynı şekilde 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık olan lisanslarla da satılan bir çok telefon izleme yazılımı mevcuttur. Yine aynı şekilde bu süreler bitiminde lisans uzatılabilmektedir. Lisans uzatma durumunda telefona tekrardan yükleme gerekmez.
Soru 3: Telefon dinleme programları tek lisans alındığında aynı anda kaç telefon takip edilebilir.

Cevap 3: Tüm programların neredeyse ortak bir özellikleri olarak şunu söyleyebiliriz, normal bir lisans aldığınızda tek bir programla aynı anda sadece 1 telefonu takip edebilirsiniz, takip ettiğiniz telefonu ise isterseniz programın online panelinden istediğiniz zaman değiştirme hakkınız vardır. Yani örnek olarak söyle soyleyelım, diyelim 12 aylık bir program satın aldınız ve bunu A marka telefona kurdunuz ve onu takip etmeye basladınız, bir sure sonra A marka telefonu izlemeyi sonlandırıp B marka telefonu takip etmeye baslamak ıstıyorsanız bunu yapabılıyorsunuz, bu değişimi istediğiniz kadar istediğiniz sure ıle yapabılıyorsunuz.
Yani takip ettiğiniz telefonu isterseniz değiştirebiliyorsunuz.
Eğer A ve B telefonlarının ikisinide aynı anda takip etmek isterseniz ozaman ya 2 ayrı lisans almanız gerekir yada programların Business sürümlerinden satın almanız gerekir. (business sürümleri çoğunlukla çalışanlarının takibini gerçekleştirmek isteyen  iş verenler tarafından  tercih edilen çoklu telefon takibi yapmak için kullanılan sürümlerdir)

Soru 4: Hangi telefonlarda bu programlar kullanılabilir.

Cevap 4: Bu yazılımlar android sürümü 2.2 ve üstü tüm android telefonlarda ve ios telefonlarda kullanılabilirler. Burada telefonun markasından çok işletim sisteminin ne olduğu önemlidir.

Soru 5: Bu yazılımlar nasıl satın alınır, kapıda ödeme olmuyormu?

Cevap 5: Telefon dinleme programları dünya geneline satısı olan ve internet üzerinden satılan yazılımlardır, satın alma seçeneklerinde kapıda ödeme gibi bir seçenek yoktur.Zaten programlar satın alındıktan sonra telefona direkt olarak indirilebilen özellikte oldukları için hemen satın aldıktan sonra kullanılabilen programlardır ve yükleme yoluyla size ulaşırlar.Bu yüzden size gönderilen fiziki bir obje olmamaktadır.

Soru 6: Bu yazılımları internetten satın almak güvenilirmidir?

Cevap 6: Sitemizde bahsi geçen programlar dünya genelinde satışta olan en popüler programlardır ve bu alanda faaliyet gösteren en seçkin firmalardır. Satın alma işlemleri ise dünya genelinde en büyük dijital ürün satıcılarından birisi olan Avangate firması tarafından sağlanmaktadır. Yani sözün kısası satın alma işlemi oldukça güvenilir firmalar tarafından sağlanmaktadır.

Soru 7: Programı Yüklemek Zormudur

Cevap 7: Bu  yazılımları yüklemek için 2 dk ile 4 dk arasında zaman harcarsınız, yükleme işlemi oldukça kolay bir işlemdir ve yükleme işlemlerinin ayrıntılı anlatımları programları satın aldığınızda giriş yapabileceğiniz size ait olucak online panellerinizde mevcuttur. Ayrıca çoğu programın nasıl yükleniceğini sitemizdeki programlara ait sayfalardanda öğrenebilirsiniz.

Soru 8: Programlar Türkçe midir?

Cevap 8: Sitemizde bahsi geçen programların büyük çoğunluğunun kullanıcı panelleri ingilizcedir fakat Türkiye’de en çok kullanılan MSPY programı Türkçedir.

Soru 9: Her ülkede çalışırmı?

Cevap 9: Telefon dinleme yazılımları ülke farkı olmaksızın her ülkede çalışır.Programı yüklediğiniz telefon hangi ülkede olursa olsun siz o telefonu internete girip yine herhangi bir ülke üzerinden takip edebilirsiniz, mesafe farkı sorun değildir.

Progranmlar hakkında en çok sorulan sorular bunlardır, eğer sizinde bu programların kullanımı veya diğer kısımları ile ilgili kafanıza takılan sorular var ise Sitemizin İletişim bölümünde yer alan e-mailimize iletiniz,size dönüş yapılacaktır.

 

164 Okunma 03 Kas 2015

Yorumlar


Sen de Yorumla!